Mandens MADplan - Uge 17, 2012

Der manglede måske lidt grønt (pynt), men bøfferne var store og velsmagende
Som Mand bør du kræve din ret til at lave middagen min. 2 gange om ugen. Der er utroligt meget glæde ved at stå i køkkenet og det må du ikke snyde dig selv for.
For et et år siden lavede jeg sjældent mad, men i dag står jeg for al madlavning. Jeg står også for madplanen og indkøb. Det er MIT køkken.

Ugens madplan:

Mandag: Tunbøffer med tomat spaghetti
Tirsdag: Hjemmelavet majspandekager med fyld
Onsdag: Karry kylling med ris (bliver muligvis erstattet, da det er svært at opdrive øko-kylling)
Torsdag: Lasagne med øko-okse, kylligepølser og grønt
Fredag: Risotto m. rejer og mozzarella
Lørdag: Risengrød (altid et hit, især når du er alene med ungerne)
Søndag: Omelet på ristet rugbrød (søndagsklassiker!)

3 kommentarer:

  1. Olof, du er godt nok blevet dygtig på et år! Hvad skal det ikke ende med ;-)
    Jeg glæder mig. ;-)

    SvarSlet
  2. PS. jeg tror, jeg vælger torsdag ...
    Nej, lørdag ... ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du er altid velkommen. Jeg sætter den store gryde over :)

      Slet