Jeg synes det kan være meget sundt at gå på kur en gang eller to om året. Det giver et afbræk i hverdagen og får i hvert fald mig til at stoppe op og kigge på den mad jeg normalt sætter til livs.
Jeg har intet imod at være sulten. Faktisk giver det mig en følelse af at være i live, på samme måde som en rigtig lang løbetur kan give mig. Selvom foreskrifterne i South Beach dieten siger, at man ikke behøver være sulten på kuren, så passer det ikke og det er helt ok.
Når jeg denne gang går på kur har det to formål. Dels selvfølgelig at smide et par kilo (helt præcist 3,9 kg), men ligeså vigtigt er den fokus der kommer på sundt mad. South Beach kurens første fase varer 14 dage og her er alle former for stivelse bandlyst. Det kickstarter kuren og jeg forventer faktisk at kunne nøjes med de første 14 dage, for at tabe mig det jeg vil.
Uden stivelse er der kun kød, fisk og grønt tilbage at lave inspirerende retter af og det stiller krav til kreativiteten, men resultatet er forbløffende godt.
Her på dag 1 havde vi endnu ikke modtaget varer fra SuperBest.dk, så menuen bestod af:
Morgenmad: Omelet med friske cherrytomater og revet magert ost.
Frokost: Salatbar med 2 skiver kødpålæg og 1 stk. svinekotelet (dagens varme ret).
Middag: Omelet med rejer, bløde løg og stegt rød peberfrugt.
Dagens varme ret i firmaet |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar