Pasta Tricolore betyder egentlig bare pastaret med tre farver. Det kan både være selve pastaen med tre forskellige farver eller det kan som min opskrift være ingredienserne. I går lavede jeg sommerretten Pasta tricolore som hovedret, men ofte bliver den også brugt som tilbehør til en kød- eller fiskeanretning.
Det skal du bruge:
- Fuldkorns pastaskruer - kogt al dente
- 250 gram hytteost - blendet helt fint
- 1 stort løg - finthakket
- 1 fed hvidløg - finthakket
- 1 bakke cherrytomater - skåret i kvarte
- 50 gram sorte græske oliven uden sten - skåret i skiver
- 10-20 friske basilkumblade - finthakket
- 2 spsk. olivenolie
- Salg og peber - efter smag
- Revet parmesan til servering
Fremgangsmåden er helt enkel. Mens pastaen koger forbereder du grøntsagerne og krydderier der blandes i en stor serveringskål. Når pastaen er al dente vendes den i sammen med hytteosten og serveres straks. Pynt med nogle friske basilikumblade og drys med revet parmesan.
Simpel og lækker Meat Free Monday på en tirsdag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar