Hjemmelavede fiskefrikadeller står ofte på menuen herhjemme. Det gør de fordi jeg har fundet den lækreste opskrift man kan forestille sig. Fiskefrikadeller er lette at lave. De rigtig seje laver farsen selv, men jeg snyder og henter frisk fiskefars hos Fiskemanden. Fisk skal efter min mening være helt frisk fanget og det gælder også selvom fisken er lavet til fars.
Fiskemanden sælger selv færdigstegte fiskefrikadeller, men de kan slet ikke måle sig med mine - heller ikke selvom det laves af samme fars. Hemmeligheden er størrelsen. De skal være små som bordtennisbolde og så skal der blandes fetaost eller som i denne opskrift hytteost i farsen.
Til ca. 15 fiskefrikadeller skal du bruge:
- 500 gram fiskefars (helst fra fiskehandleren)
- 125 gram mager hytteost
- Smør til stegning
Steg dem på panden på begge sider til de føles lidt faste.
Vi spiste alle 15 sammen med ovnbagte rodfrugter og frisk salat.
De himmelske fiskefrikadeller kommer med de bedste fødselsdagsanbefalinger fra Christan - nu 2 år :)
De var superlækre, Olof. Dejligt billede af Chr.
SvarSletDet var de. Tak for hjælpen :)
SletHej Olof
SvarSletSjovt... fiskefrikadeller er vist et hit i blog verdenen lige nu, mine er også ret gode :-D
Hvor er Christan dog en lille charmetrold... der bliver et rend af piger hos Jer, når han bliver ældre.
- Pia
Tak Pia, ja jeg kan se du har været igang med fiskefrikadeller fra bunden. Det må jeg prøve en dag.
Slet