Mandens MADdag er mit take på mandemad anno 2018. På min madblog finder du hurtige opskrifter, nemme madplaner og gode råd til madlavning. Som mand bør du kræve din ret til at lave middagen!
Aubergine Lasagne Lasagnette opskrift
En klassisk lasagne laves med pastaplader, der lægges i lag med en god bolognese (Lasagne Bolognese) og bechamelsauce mellem hvert lag. Retten toppes med ost efter smag.
Ordet "lasagne" kommer fra "lasagna" der er navnet på en de tynde pastaplader.
Det er ikke ret tit jeg laver en klassisk lasagne, men fremgangsmåden for at lave en lasagne benytter jeg ofte. I dette tilfælde har jeg lavet en lasagne med aubergine og pastaskruer i stedet for pastaplader og den blev virkelig lækker.
Jeg byggede den i lag, så rent teknisk er det nok både en lasagne og en lasagnette.
Skruer nederst, drænede og grillede aubergineskiver ovenpå. Så bolognesen (med lidt stegt bacon) og til sidst revet parmesan. Det blev til tre lag og afslutningsvis og naturligvis blev hele herligheden toppet med mere parmesan og mozzarella.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar