Her kommer basisopskriften/grundopskriften, der ligger til grund for stort set alle de æggekager jeg laver. Det er så simpelt, og består af to ting, du altid skal have i køleskabet:
- Æg (M/L)
- Hytteost.
Herudover skal du bare have salt og peber, og så er du faktisk kommet rigtig langt i forhold til, at lave den perfekte morgenmadsæggekage eller omelet.
Sund æggekage til 2 personer grundopskrift
4 æg piskes i en skål med en gaffel. Du behøver ikke være grundig.
Herefter tilsætter du ca. 150 gram hytteost, salt og peber og blander det godt.
Få at give ekstra smag tilsætter jeg altid lidt ost. Det kan være revet parmesan, feta eller den skæreost vi har køleskabet. Hvis jeg har nogle rester fra aftensmaden dagen før, kommer de også i.
På billedet er det en æggekage efter grundopskriften tilsat rødløg, mozzarella ost og frossen hakket spinat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar